Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.01.2019 22:58:04 - FRONTMAN

Pane premiére Babiši - (jsem volič s občan a Vy neodpovíte?)

PŘEVZATO Z MÉDIÍ:
Někdo si dělá z voličů ANO blázny, protože záznam z jednání vlády prokazuje, že vláda hlasovala pro usnesení jako jeden muž
Podle záznamu z jednání totiž celá vláda v pondělí hlasovala pro usnesení v této výbušné věci zcela jednomyslně! Jak se uvádí v dokumentu, z celkem 15 přítomných členů vlády hlasovalo pro usnesení 15 členů pro návrh. Nikdo se tedy nezdržel usnesení a nikdo nehlasoval proti. Je to všechno úplně jinak, záznam z jednání vlády to natvrdo odhaluje a dokazuje!
Na občany byla celý tento týden hrána habaďůra, aby si každý myslel, že premiér byl proti, anebo že premiér byl přehlasován na vládě, anebo že se premiér zdržel hlasování. Ne, nic z toho není pravda, protože pravda je prostě taková, že celá vláda, včetně Andreje Babiše, hlasovala jednomyslně pro celé usnesení, kterým vláda ukládá ministru zahraničí Tomáši Petříčkovi, aby hlasoval PRO globální pakt o uprchlících!
Pane Andreji Babiši, kdy skončí ty nejasné veletoče ve vašich tvrzeních?

J.Kudela

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.