Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.01.2019 16:12:30 - sigamore

Volič

Pane Šeďo, přečetl jsem si vaši odpověď na otázku pana laca : Byl jste u toho? Vaše odpověď je hodna zkušeného politika ČSSD. Taková chytrá horákyně. Moje otázka zní : " Opravdu se domníváte, že podobnými odpověďmi získá, do zapomnění směřující ČSSD, zpět své voliče?"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.01.2019 6:40:41 - Ing. Antonín Seďa
 Když již jste četl moji odpověď, tak prosím si ještě jednou přečtěte i mé jméno. Nevím, ale má odpověď přesně odráží skutečnost z let 2002 a 2003. Mohl jsem ještě dodat, že tehdy jsme ještě neměl tolik politických zkušeností, ale to na věci nic nemění. Osobně jsem dlouhodobým zastáncem životního prostředí a tudíž podporovatelem obnovitelných zdrojů. Nicméně při každém rozhodování je třeba na misku vah dát přínosy a na druhou negativa. Takto jsme vždy postupoval a pokud někdo zodpovědný v té době neříkal pravdu, tak je to také třeba sdělit veřejnosti. A zda svojí odpovědí získám zpět voliče ČSSD? To opravdu nevím, ale rozhodně je lepší mluvit pravdu a přiznat chybu než zatloukat. Obecně platí, že kdo nic nedělá nic nepokazí či že po bitvě je každý generál. Já jsem byl vychován a jsem zvyklý pracovat a převzít spoluodpovědnost za budoucnost České republiky. Jako člověk dělám i chyby a byl bych blázen, abych se z těchto chyb nepoučil. A čím jsem starší, tak těch chyb dělám méně a méně.