PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.01.2019 13:00:53 - Kladeňačka1

DOTAZ na chystaný KOMPLOT --- PŘEPISOVÁNÍ HISTORIE Ministerstvem školství a BIS

Dobrý den pane doktore Skálo . Právě dnes na PL čtu o tom , jak chce pan ministr školství za ANO spolu s BIS ----- PŘEPISOVAT HISTORII poválečných let . Z hrdinů Rusů dělat zločince a z USA kořistnických válečných zbabělců , vrahů dětí atomovými bombami v Hirošimě a Nagasaki patrně udělat hrdiny . Je to až k neuvěření , že ten disidentský samet , co si hrál na mesiáše , osvoboditele je tak lidsky , prolhaně zvrhlý , že je jeho režim něčeho takového schopen . Můj dotaz zní . KSČM ---- PODPORUJE současnou vládu vítězného hnutí ANO ------ DOVOLÍ KSČM ministrovi školství R Plagovi za ANO --- PŘEPISOVAT spolu s BIS HISTORII , DĚJINY???? Možná se ve svých obavách ukvapuji , ale přesto . Děkuji za odpověď . PS Doba je hektická a západní , válečné , nenávistné ZLO se ujímá vlády nad vším , dříve dobrým .

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2019 9:25:58 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Je to skandálů plný ranec, máte pravdu. Odkdy mají do výkladu dějin kafrat cifršpióni? A navíc takovou nejapností, jako že jejich dosavadní výklad je "sovětský"? Naše dějiny przní k nepoznání poskoci sudeťáckého landsmanšaftu a cizích magorů, posedlých válčit dnes. A to opravdu souvisí s bezpečnostními zájmy země. Tady však chlapci a dívky ze "služeb" mlčí jako hrob. 

Od nás proti tomu nestačí jen tu a tam cosi zabrblat. Závisí-li vláda i na naší toleranci, je načase po ní žádat rozhodné kroky proti přepisování dějin, poškozujícímu zájmy naší republiky.