PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.01.2019 10:48:47 - kachna-na

oběti války

Viděla jsem dokument v Mosulu, kde je vidět, jak válkou strašně trpí právě děti. A mě by zajímalo, jak těmto lidem podle vás teda pomáháme? Jak jim pomáháte vy? Všichni tvrdí, jak je třeba pomáhat v místě konfliktu, ale v dokumentu to nevypadalo tak, že by se jim dostávalo nějaké pomoci.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.01.2019 17:41:07 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Dobrý den, co se týče utrpení dětí, není to rozhodně symbolické jen pro Mosul, ale i pro Libyi, Syrii, Afganistan aj., tedy potenciální oblasti válečných konfliktů, ale též pro země postižené fatální chudobou, např. Somálsko či další státy subsaharské Afriky a mnoho jiných. Humanitární pomoc je poskytována neziskovými organizacemi, které získávají obrovské dotace ze strany českého státu, a také státem samotným. Přestože KSČM podpořila vládní koalici, je stále v opozici a velice těžko může směrovat finanční toky jakýmkoliv směrem. Proto Váš dotaz by měl směrovat především na poslankyně a poslance ANO a ČSSD. S pozdravem JV