PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2019 13:22:55 - Kozmo

Můžete vysvětlit, proč je vedení KSČM lhostejná kvalitní kampaň před eurovolbami?

Vážený pane doktore, blíží se volby do evropského parlamentu. Můžete vysvětlit, proč v tomto v podstatě předvolebním období není znát cílená kampaň k volbám vlastních kandidátů. A to nemluvím o výběru potenciálních kandidátů KSČM do voleb, kdy o jejich kvalitě lze oprávněně pochybovat. Minimálně z důvodu malé jejich aktivity v mediálním prostoru! Bude to opět debakl KSČM.......? Není již konečně potřeba se ve vedení KSČM zbavit neprofesionálního vedení ?!? Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.02.2019 21:01:25 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Tyto volby do EP budou mnohem důležitější, než obvykle. Už proto, že máme za sebou šňůru volebních porážek - a zvrat k lepšímu výsledku má "za pár vteřin dvanáct". Také však úměrně krizi Evropské unie - a stále obludnějším důsledkům a rizikům její politiky. Tím tvrdší to klade nároky na náš volební program - a sílu naší kandidátky. Vaše obavy plně sdílím. Můj návrh program zásadně přepracovat - a postavit do čela osobnosti, schopné mediální ofenzívy - nebyl vyslyšen. Kolegům samozřejmě držím palce. Program, zanikající ve stínu radikálnější kritiky EU - a kandidátka z mladých, vesměs však zcela neznámých tváří - však "udělají díru do světa" jen zázrakem. KSČM potřebuje skutečně mnohem profesionálnější vedení.