ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.03.2019 16:59:17 - mzxy

Zmatené odpovědi u pravého profilu ministra dopravy - konkretizace

Dobrý den, abych byl konkrétní, ptal jsem se Vás na zbytečné utrácení Ministerstva dopravy za nové technické průkazy, podle informací z médií budou tisknout proto, že je nutné doplnit je o další ochranné prvky, které ztíží jejich padělání. V této souvislosti jsem se ptal, kolik českých technických bylo v minulosti skutečně paděláno a vy jste mi napsal že přesně nevíte a dal jste mi odkaz zdroje, kde se píše o padělání ZAHRANIČNÍCH TECHNICKÝCH PRŮKAZŮ, nikoliv českých. České TP podle mého názoru nikdo nepadělá, protože ochranných prvků mají už dnes 4x víc než nám ukládá EU. 2.) Jako řidič bych pochopil, kdyby se MDCR rozhodlo ulehčit nám řidičům život a ponechalo jako technický průkaz pouze jednu malou papírovou kartičku (viz rakousko, nizozemsko, polsko, francie atd, které to mají přesně podle EU) Dnes je místní příslušnost zrušena a evidovat se dá kdekoliv, ale co je nám to platné, když se vždy předkládá velký a malý TP, velký máme doma a jezdíme s malým. Stačil by jeden malý.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.03.2019 10:31:26 - Dan Ťok

Dobrý den, my především chceme nové malé technické průkazy. Chceme je zmenšit na velikost platební karty, opatřit je čipem, na kterém bude nahráno více údajů o vozidle. Velké techničáky sebou lidé nevozí, proto není nutné je výrazně zmenšovat. Co se týče jejich ochranných prvků, jak policie, tak Státní tiskárna cenin nás upozorňují, že se padělají, neboť jejich ochranné prvky jsou nedostatečné. Zdraví DŤ