Ing. Bohuslav Chalupa

velmi nespokojený občan
  • BPP
  • Komín
  • kontrolní výbor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,11. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.05.2019 15:37:38 - Kadel

Pane Chalupo, fandím Vám

Dobrý den. Pane Chalupo, velmi Vám fandím a oceňuji Vaše názory, jen mne mrzí, že nemáte již takovou možnost se v hnutí ANO 2011 prosadit jako dříve. Myslíte si, že je šance to do budoucna změnit, a hnutí ANO 2011 bude hlasem spíše Chalupů, Nacherů, Berkovců a dalších s rozumnými názory, než např. Teličků, Zlatušků, Jourových a jiných, kteří dle mého hlasy ANO 2011 spíše ubírali?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.08.2019 9:59:49 - Ing. Bohuslav Chalupa
 Dobrý večer. Šance změnit věci je vždy, celý svúj život se snažím řídit se heslem "silnějšího nezbiješ, ale zkusit to musíš"....někdy (častěji) jsem na to doplatil, jindy jsem uspěl. Hnutí ANOzroku2011 už bohužel není, upřímně, Hnutím ANOzroku2019...ale to se nijak nevymyká tomu, co se děje ve všech politických subjektech úměrně s časem jejich existence, množstvím členů a teplými funkcemi.Jestli někdo, kdokoliv i v ANO, čeká, že hodím ručník do ringu....čeká marně a osobně udělám,co mohu proto, aby se Hnutí ANO vrátilo k tomu, co stálo u jeho zrodu a co, sice jen částečně, požadují v podstatě i ti spoluobčané, co protestují na náměstích....tím nemyslím nedemokratický aktivismus a anarchii...Nejsem jejich nepřítel, nejsem nepřítel těch spoluobčanů, co to vidí jinak, než jejich spolubčané v Hnutí ANO, jsem podstatné je, že jsem stále Absolutně Nasr...Naštvaný Občan....a určitě nejsem sám ani v ANO. A že to oponenti vidí jinak? ... možná je to hodně jen o tom, že ANU kazí jméno někteří jeho členové, o slušné vzájemné komunikaci, racionální diskusi a hledání společných řešení .....B.