Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.05.2019 10:12:12 - Clinton

Volební právo

Dobrý den, pane Okamura
Už jsem vás volil v posledních volbách, nejsem žádný radikál, celkem s vámi sympatizuji, ale i jiné názory kolem sebe vnímám, ale v posledním čase mně znervózňují různé protesty kvůli čemukoli. A já si myslím, že tahle záležitost, je otázkou voleb a o tom ta demokracie má být, ne? A proto si myslím, že by se mělo omezit volební právo, jak bych to řekl: jen pro zasloužilé, tj. platiče daní. Ti co se podílejí na tvorbě národního důchodu. Plus třeba důchodci, co mají splněno, nebo pracující ženy na mateřské dovolené apod. Ostatní by měli být nevoliči. A myslím si, že by to mělo značný vliv na politické zastoupení stran v parlamentu. Prostě nemakačenkové a povalečí nevolí, včetně studentů, dokud nebudou platit daně. Myslím, že by to mohlo být další téma vašeho volebního programu.
Přeji vám hodně zdraví a pevnou vůli ve Váši práci. Dal jste se na vojnu, tak se nevdávejte a bojujte a my Vás budeme podporovat a je nás dost!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.05.2019 14:55:30 - Tomio Okamura
Hezký den, to že by volit a rozhodovat měli ti, co vytvářejí hodnoty nikoli ti, co se na nich nepodílejí, ale zrušení všeobecného práva by neprošlo a je asi rozumnější pokusit se ty nepracující donutit pracovat.