Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.05.2019 15:29:14 - Jarda z Moravy

Proč nespojíte síly s mnoha ostatními vlasteneckými silami ?

Narazil jsem na několik případů. kdy vůdčí osobnosti z podobných uskupení říkají, že nechcete s nikým spolupracovat. Vidím to jako velkou chybu a mrháním volebním potenciálem.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.05.2019 12:41:07 - Tomio Okamura
To není pravda a ono to je trochu jinak, s partnery se kterými se shodneme na principech a kteří jsou přínosem, jsme se vždy dohodli. Do voleb jsme šli například se Zemanovci a dalšími malými stranami, ale je pravda, že s některými stranami jsme spolupracovat popravdě ani nemohli, např kvůli kontroverzním osobnostem na jejich kandidátkách, které bychom možná my mohli tolerovat, ale netolerovala by je většina voličů a už vůbec ne média. V důsledku by to poškodilo všechny a víc voličů by ubylo než přibylo. 

Snad jste si ale všimli, že například na kandidátce do Evropského parlamentu byli lidé z celého spektra, včetně nestraníků. Každý slušný člověk je u nás vítaný a pokud jde o kandidáty, musí samozřejmě být volitelný a nesmí hlasy ubírat