PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.05.2019 13:37:53 - Josef Joklík

Zpravodajství ČT

Dobrý den, pane doktore, Dne 25.5. byl v metru napaden Ladislav Jakl ,ve zpravodajství ČT jsem o tom neslyšel ani slovo, když byl napaden člen TOP09 Dominik Feri na konzumaci alkoholu ČT 24 se z toho mohla od rána do večera zbláznit. Můj dotaz zní, toto je veřejnoprávní televize, toto musím každý měsíc platit, tento paskvil?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.05.2019 23:18:36 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Vládne nám samoděržaví dvojího metru, máte pravdu. Ladislav Jakl buší do dnešních poměrů z jiného úhlu než lidé s krédem, jímž se řídím i já. K zájmům své země se však staví neporovnatelně lépe než ten postpubertální maskot TOP 09. Koncesionářský poplatek hradit musíme. Pokud se vzepřeme každý zvlášť, odskáčeme to několikanásobně větším penále. Ten protest bude efektivní, teprve až to bude kolektivní salva. A právě k ní klestí cestu i elektronická petice Asociace nezávislých médií. Za návrat ČT do rukou koncesionářů. Zkuste jí, prosím, získat co nejširší podporu i Vy.