Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.05.2019 10:37:23 - humanitární kulisák

Dobrý den pane předsedo

nelíbí se mi, že SPD je strana jednoho muže. Na tv Barrandov je za SPD pouze Okamura, Okamura, Okamura. Pusobí to hodně divně. Vaši poslanci ve sněmovně pusobí jako děti v mateřské školce, kteří čekají na dovolení pana učitele Okamury, aby mohli jít k mikrofonu. Myslím, že to odrazuje spoustu voličů. Nemohli byste být trochu více normální? Především se to týká hlavně Vás.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.06.2019 9:49:33 - Tomio Okamura
Váš pocit je způsobený vícero faktory, z nichž některé neovlivníme. Televize ale i další média chtějí v drtivé většině Okamuru a to ať je téma jakékoliv, protože jim zvyšuje sledovanost - tak jako jiné známé osobnosti, víc než neznámý člověk. A potíž je v tom, udělat z neznámého známého, když ho média odmítají.

Další potíž je v tom, že ne každý člověk chce být v televizi a tak nám naši často schopní odborníci nebo politici odmítají chodit do TV.

TV Barrandov ovšem hostila už velkou část našich poslanců a odborníků, rozhodně tu není jen Okamura přestože jako předseda převažuje.