PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.06.2019 17:48:27 - Kozmo

Jak lze hodnotit uplatňování "dvojího" posuzování stejných událostí nebo činů v ČR?

Vážený pane doktore, jak lze hodnotit uplatňování "dvojího" posuzování stejných událostí nebo činů v ČR ? Pokud se něco označí jako teroristický či jinak navádějící čin, již je preventivně trestáno ( zmatený obdivovatel SPD ) a do protikladu si k tomu lze postavit vyjádření, či spíše mlčení českých orgánů, když dnes již bývalý člen ODS Martin Lang ze středočeské Jesenice konstatoval, že by nebylo od věci prezidenta Zemana „podříznout“. Stejně tak, na současných "podivných" demonstracích se uráží představitelé různých stupňů státních složek (Zeman, Babiš, Benešová atd.), používané texty jsou jasně trestně stíhatelné a ti, kteří by měli podle zákona konat - NIC! Čeká se na násilí v ulicích? Stačí vhodně motivovaná úderka (možná je již nachystaná) a máme co lidé v zákulisí chtějí? Komu to vyhovuje? Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.06.2019 21:17:37 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Ano, schyluje se k "Majdanu" nad Vltavou. Se všemi zvrhlostmi, bez nichž to podniky tohoto typu neumí. Bude to velký test občanské vyspělosti. Hlavně však zralosti politických subjektů, které tomu musí umět zabránit. A stonásob víc právě těch politiků, kteří tak rádi řeční o "fašizující pravici".