PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.06.2019 17:42:18 - hugenot

Co očekáváte od

Díky za odpověď, jen škoda že není celá a stejně tomu nerozumím! Vypadá to že jste spíše absolutní Rusohujer než vzdělaný marxista! Je třeba se spíše držet Lenina než Stalina! Ze Stalina tu nezbylo nic z čeho bychom se mohli poučit! S marxistou rád podiskutuji jen nesmí CCCP považovat za pravlast komunizmu. Myslím že kdyby dnes žil Lenin považoval by zřízení na př. Švédska za Komunizmus!
V Rusku mám řadu přátel a spolustudentů!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.06.2019 8:46:49 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Očividně jsem Vás přecenil. Soupeřit s Vámi v nadávkách by byla nuda k uzívání. Vřele doporučuji i doučovací kurzy z gramatiky. Švédsko, hemžící se "No Go zónami", by za "komunizmus" považoval jenom zfetovaný somnambul. Máte-li, jak říkáte, v Rusku "řadu přátel a spolustudentů", třeba Vás poučí i o velkém obratu, který tam graduje ve většinovém pohledu na klíčové etapy dějin země za posledních sto let. Hujeři žvástu, jímž se ze svých krvavých všiváren vylhával pologramotný Nikita Sergejevič - a ze jehož dunění to k dílu děsivé zkázy dohnal provinční hochštapler Michail Sergejevič - jsou tam předmětem všeobecného pohrdání.