PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2019 15:41:56 - Kozmo

Proč dosud KSČM nereagovala na vrácení majetku rodu Walderode?

Vážený pane doktore, můžete vysvětlit, proč dosud KSČM nereagovala na rozhodnutí českého soudu o vrácení majetku rodu Walderode?!? Není nikde její iniciativa vidět, minimálně opakovaně v parlamentu....mediích.....tisku..... atd. Nedočetl jsem se také, že by se náš stát proti tomuto skandálnímu rozhodnutí odvolal!?! V rozhodnutí uvedeného soudu jsou poškozeny zájmy republiky a dochází k porušení poválečného uspořádání a Postupimských dohod! To vše ukazuje na stav české justice, její nekvalitnost, kdy jasná fakta opomíjí a soudí dle...........?!? To už jsou vedení KSČM zájmy ČR lhostejné? Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.06.2019 11:43:22 - PhDr. Josef Skála, CSc.

K otázce bylo přijato i kolektivní stanovisko VV ÚV KSČM. Najdete je i na webu www.kscm.cz. Jiná věc je, nakolik je radikálnější a údernější než řada jiných kritických hlasů. I nakolik ti, koho zvou do masových médií, toho využívají i k aktivnímu ovlivňování veřejnosti k tak zásadnímu tématu.