Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2019 8:06:10 - Damph

Multikulturalismus

Toto uvádí strana v programu: "ČSSD ve svém programu vychází z toho, že existující mezinárodní organizace je třeba nejen posilovat, ale též reformovat do podoby umožňující spoluvytvářet a garantovat nový světový řád založený na principech legitimity, lidských práv, multikulturního uznání, sociální spravedlnosti, solidarity a ekologické udržitelnosti rozvoje" - takže strana říká že si přeje nový světový řád multikulturalismus - proč mi tvrdíte že o to neusiluje?
Dále říkáte že vidíte problém v útocích na tradiční pojetí rodiny - pro to aby se sněmovna zabývala novelou o snatcích homosexuálu bylo již 9 poslanců ČSSD: http://www.psp.cz/sqw/hlasy.sqw - tedy nadpoloviční většina, navíc chcete Istanbulskou úmluvu - takže je to právě ČSSD kdo útočí na rodinu. ČSSD ve vládě nevystupovala proti změna pohlaví bez operace - chce zvýšit práva menšiny. Tak proč pořád ČSSD hájíte, když dělá to co ani Vám nelíbí - ničí tradiční pojetí rodiny a zvyšuje práva menšin?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2019 10:11:31 - Ing. Antonín Seďa
 Definice, kterou uvádíte neznám a obávám se, že není pravdivá. Zároveń neříká nic o podobě nového světového řádu, ale pouze definuje hodnoty , na kterých má být budován. A tady nevidím žádný problém v tom, že se budou respektovat lidská práva bez ohledu na pohlaví, víru či společenské postavení. Mimochodem, pokud kritizujete multikulturalismus a Istanbulskou úmluvu, pak zároveň kritizujete platnou Ústavu České republiky. Pokud si přečtete Listinu základních práv a svobod, která je její nedílnou součástí, pak musíte pouze potvrdit, že politika sociální demokracie se opírá o náš ústavní pořádek a o tuto listinu. Co se rýče tradiční pojetí rodiny, já jako katolík ji budu hájit a to i proti vůli většiny členů naší strany. Jde vždy o hranici toho, kam až má liberální pojetí světa dojít. I sociálně demokratický program se vyvíjí a je ovlivňován světovým liberalismem. Přesto základy rodiny nikdo ani v našem programu nezpochybňuje. Já osobně bych návrh zákona, na který poukazujete, nikdy nepodpořil a podporovat jej nebudu.