Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2019 12:55:26 - Alena Longerová

Nezaplacený dluh advokátovi ČSSD popírá

Spor se vrací na začátek. ČSSD připravila o život statisíce lidí svým ojedinělým zákonem o exekucích. Sama ale dluhy popírá. Jak to vidíte dále s ČSSD? Popíráte dluhy, ale Hamáček prý řekl, že když na věc přijde, tak si těch 338 milionů půjčíte. Od koho? Od Kočky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.10.2019 14:07:16 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz, ale v úvodu bych se chtěl ohradit vůči tvrzení, že ČSSD někoho připravila zákonem o exekucích o život. To je lež. Předně exekuce měly původně řešit (a také vyřešily) druhotnou platební neschopnost podniků. To, že se pak exekuční mafie utrhla ze řetězu, tak to nebylo chybou ČSSD, ale celé politické reprezentace. Ta měla zasáhnout daleko dříve než došlo k selhání exekutorů a exekutorské komory. Co se týče dluhu vůči advokátovi Altnerovi, pak tak jako každý člověk, tak také politická strana, má v každé demokratické zemi právo na odvolání. Není pravdou, že část uznaného dluhu nebyla zaplacena a byly to miliony korun. Tak jako další část dluhu, která je v úschovně u advokáta. Nicméně úrok z tzv. prodlení je nejen nehorázně , ale i nemorální. A je věcí nezávislého soudu, aby rozhodl. Opravdu nevidím, proč bychom neměli využít opravných prostředků. Co se týče zaplacení v případě, že soud rozhodne v neprospěch ČSSD, tak tato půjčka by šla od komerční banky.