PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.10.2019 11:04:22 - Agent007,5

Zpráva o hospodaření ČT

Pane doktore, co si myslíte o postoji premiéra (bývalého ministra financí - jehož povinností je zajistit, aby nedocházelo k tunelování veřejných prostředků, k finančním machinacím, atd..) ve světle nezpochybnitelných důkazů o tom, že právě k takovému tunelování a podobným nekalým praktikám v ČT dochází - viz začerněné smlouvy, atd., atd., což v normální slušné demokracii by už dávno vyústilo minimálně k brisknímu vyhazovu GŘ - který podpoří (a pojistí) schválení zpráv ČT a tedy schválí výše uvedené a tak i setrvání takového GŘ ve funkci? Neztrácí takto premiér jakoukoliv důvěryhodnost? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.10.2019 14:51:47 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Premiérovu postoji nerozumím ani já. Taková šance, jak změnit ČT v to, co jí ukládá zákon, tu ještě nebyla. Chybí mu dost hlasů ve vlastních řadách? Podtrhla by ho ČSSD? Jde o komplot všech těch, koho bere ČT na milost výměnou za to, že se tam nic měnit nebude? Nebo od každého trochu? Třeba se jednou dozvíme víc.