Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2019 9:25:39 - ghostassasin

Dobrý den pane Seďa. Diky za odpověd,ale přece jen se k tomu vrátím

Psal jste ,že politici nelžou ,že dotace jsou pro lidi,ale já vám nepsal ,že pro lidi nejsou,psal jsem ,že jsou pro vyvolené lidi jak si vylobbovali rámec zákona! Já hlupák jsem myslel ,po té co mleli politici o dotacích,že jsou primárně na to aby se ulevilo ovzduší a přírodě. A jaká je realita,dovolím si ji napsat zločinecká! Tak pán co má 5 milionu si postaví domeček za 10 mega a poskládají se mu na to ti nejchudší?! To je politika pro lidi? Politika pro lidi je ta ,která se týká podstatné většiny a u socanu bych čekal převážně finančně slabých,tedy chudáku co dřou za 14-15 k měsíčně! Tak jsou dotace pro lidi a proto aby se ulevilo ovzduší? Nejsou jak jinak vysvětlíte,že babička nebo mladá rodina nemá nárok ani na výměnu kotle pokud se nechce zadlužit a co je čeká jak to politik vymyslel? No po roce 2022 je čekají likvidační pokuty pokud se nezadluží a nevymění kotel!! To je politika pro lidi nebo nacistické praktiky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2019 15:00:14 - Ing. Antonín Seďa
 Zřejmě jsme si nerozuměli. Já jsem psal, že i ti, kteří využívají dotací jsou lidé. A to snad nepopřete. Ale jinak s vámi souhlasím, že za mnohými dotačními tituly se skrývá nejen možnost podpory ekologie či veřejné přepravy, ochrany vodních zdrojů apod., ale také lobbistické zájmy rozličných firem či zájmových skupin. ČSSD podporuje a bude podporovat zaměstnance, seniory a rodiny s dětmi. To vůbec nemění nic na tom, že lze podpořit smysluplné dotace. Ale souhlasím s vámi, že peníze vždy dělaly peníze a majetek. A je pouze na voličích, koho v dalších volbách podpoří. Jak sám víte, levice tahá již několik let za kratší konec provazu. A rozliční nacionalisté levici opravdu nenahradí. To si je třeba uvědomit.