Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.12.2019 9:33:34 - Damph

Práce

Napsal jste článek k tomu co řekla paní Udženija. Píšete tam že ČSSD souhlasí s tím že bohatství vzniká z práce a že bez práce nejsou koláče. To ovšem koliduje s tím co ve skutečnosti ČSSD dělá. Jinak byste nemohli podporovat neustálé navyšování sociálních dávek nepřizpůsobivým, tedy těm kde v rodinách dlouhodobě nikdo nepracuje a pracovat nechce. Tak proč se snažíte stále více a více odklánět dávky dlouhodobě nepracujícím?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

10.12.2019 11:29:34 - Ing. Antonín Seďa
 Pane Černoch, skáčete na lep pravicovým médiím, protože to byla sociální demokracie, která snížila sociální dávky a zpřísnila podmínky pro jejich získání. Byla to ČSSD, která začala bojovat proti sociálnímu byznysu, který tu zavedla pravicová vláda. A je to sociálně demokratická ministryně Jana Maláčová, která zpřísňuje podmínky k podpoře v nezaměstnanosti. Takže platí to, co jsme napsal a co je součástí připravovaného programu ČSSD.