Andrej Babiš

  • ANO 2011
  • Ústecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,91. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2020 15:19:08 - Marfa

Helena Válková

Pane premiére. Vážím si Vás a důvěřuji Vám. Ale občas uděláte něco, co mě znejistí.... Vy sám víte, jak těžké je obhajovat věci z "dávné" minulosti, před 30-40-ti lety, z jiné doby, pro 80% současníků již nepochopitelné. Vás obviňují, co odmítáte a my stojíme za vámi. Stojíme za Vámi i proto, že pro nás není důležité, co kdo dělal nebo říkal v té podivné době, je pro nás důležité, co kdo dělá nebo říká v současnosti, v naší demokracii. A upřímně, totéž bychom očekávali od Vás i proto, že to znáte.
Neumím si proto vysvětlit Váš postoj vůči Heleně Válkové, která je určitě dobrou a spravedlivou znalkyní práva, byla by výbornou a neovlivnitelnou ombudsmankou. Proč je pro Vás důležitý článek z roku 1979? Nevíte sám, že jsme všichni byli tlačeni do různých situací, spoluautorství do toho může patřit - a nebylo možné je odmítnout? Zvlášť když tenkrát ani nebyly důležité, stejně jako tato. Proč se H.V. nezastanete, jako my Vás? Kdo bude věřit Vám, když Vy nevěříte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.