PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.02.2020 11:56:03 - krrissus

Přeji pěkný den pane doktore.

Co se v KSČM děje? Zdá se mi, že tato strana ztrácí elán, energii. Přitom je tolik témat, které je třeba řešit. Česko se stalo kolonií USA a zemí západní Evropy. Průmyslové podniky, banky, pojišťovny vlastní cizí kapitál. Prodáváme zemědělskou půdu, lesy Rakušanům, Němcům, Holanďanům. Zemědělství živoří a co vyprodukuje, hned po žních vyvezeme do sousedních států aby nám pak obchodní řetězce vozily potraviny zpět. Nepořádek v sociálních dávkách které jsou nastaveny tak, že je pro velkou část obyvatel výhodné nepracovat. Příspěvek na bydlení a doplatek na bydlení je nastaven tak, že z toho profitují jen vlastníci bytů a bytových domů které se postupně ničí. Kupujeme útočné vrtulníky z USA. Předražené radary z Izraele. Proti komu chceme útočit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.02.2020 13:56:13 - PhDr. Josef Skála, CSc.

Témat, která přímo žadoní o zdrcující ofenzívu, je ještě mnohem víc. Musí se chtít a umět. Třeba tu šanci ještě dostaneme. Náš sjezd se koná už za cca 8 týdnů.