Miroslava Němcová

  • ODS
  • Praha 1
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,73. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.03.2020 16:57:58 - Miro MOODS

ZMĚNA, TO JE PRÁCE, ALE NE POLITICKÁ AGITACE

Paní Němcová,
kolik času jste strávila, jak a kdy využít příležitost a ,,dát to tomu premiérovi sežrat"? Co Vám vadilo? Jeho rozhodnost v projevu? Státnickost, kdy chtěl lidem dát naději, že s nima bude až do konce? Kritika lidí, kteří pandemii pojali demonstrativně s pivem v ruce ...jako,že ,,jsme hrdinové, to spláchnem"?
Premiér byl jiný, bylo to pro ,,toho Agroferťáka a dle vás dotačního podezřelého jiné, poprvé co někdo řídí zemi, stará se o naše životy. Nevím, zda mi tento příspěvek PL vydají, ale můj pocit člověka je, že po té hrůze vlád a tragédie vládnutí je premiér Babiš odhodlaným vlastencem. Jen hlupák a sobec může v této době politikařit a hledat body. Tohle premiér nedělal, naložil si obrovskou nálož nepopularity ve svých rozhodnutích a stále ještě stíhal ,,ty tiskovky k národu". Kdo z Vás by podstoupil takové Public Relations a položil by hlavu na špalek před izolovaným národem, novináři a kritickou a řvoucí opozicí?

Mnoho zdraví a optimismu
J.Kudela


Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.