Ing. Jiří Dolejš

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2012 20:46:07 - Šťoural

Možná provokace ?

Nedá mi to, abych nezareagoval na dnešní "střelbu" na presidenta. Připadá mě trochu podezřelé, že profesionální ochranka uvolnila "vajíčko" právě směrem ke střelci a poskytla střelci čas dát intewiev televizi, kde oznámil, že je komunista. Zdá se, že ve volební
kampani začíná vzhledem k vašim preferencím, docela přitvrzovat. Jak se hodláte bránit takovému vedení volební kampaně ?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.09.2012 7:01:26 - Ing. Jiří Dolejš

Samozřejmě nelze bagatelizovat tento úlet, který může být chápán jako špatný vtip ale také jako výhrůžné chování. V politice jde o dialog a řádnou demokratickou politickou soutěž.  Nelze ale bagatelizovat ani sociální kořeny dnešní rozjiřtené nálady. Poltici zprava do leva by měli obrátit pozornost veřejnosti k věcné diskusi nad problémy. Jakékoliv štvavé přitrzování vůči komukoliv by bylo výrazem nízké politické kultury.

Reakce ochranky je věcí odborníků a určitě i vyšetřování.  Co mám ale také  za významné je, že onen muž z Chrastavy  získal díky téhle jeho bláznivině zbytečný šrám na celý život a ještě může být rád že ho při tom markýrovaném atentátu nesejmula ochranka. Takhle nelze postupovat ani proti hluché a slepé vládě ani prezidentovi, který se v den státního svátku. vymezuje vůči pokrokářům. V  agresivitě totiž žádný pokrok není.