Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2020 11:36:08 - Anton Plavec

chytrá karanténa

K čemu je chytrá karanténa, když se stále mluví o tom, jak na podzim budeme muset zase nosit všichni roušky, a že nás čeká druhá vlna? Já myslel, že díky chytré karanténě už plošná omezení nebudou. A to se zas budou zavírat krámy, restaurace apod? Vždyť ani při první vlně to nebylo tak tragické, jak se na začátko myslelo. Epidemiologové tvrdili, jak bude do konce dubna 15.000 pak že 11.000 nakažených a v půlce května jich není ani 10.000 - to je určitě dobře, ale nestraší nás epidemiologové a vláda až moc? Děkuji za váš názor a hlavně za to, když zjistíte, co na to vláda. Vy s ní přeci jen přijdete do kontaktu více. S občany se ministři totiž moc nebaví. Možná jen s novináři.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2020 11:20:40 - Mgr. Petr Gazdík
Pochopil jsem to stejně jako Vy. Já doufám, že třeba žádná „druhá vlna” nedorazí. A pokud ano, doufám, že díky „chytré karanténě (bude-li opravdu fungovat, jak má) to nebudou tak velká omezující opatření a tak velký chaos v nařízeních, jaký jsme zažili nyní. Vláda zareagovala na počátku rychle, v té chvíli jí i opozice podporovala. Ale pak nastaly další omezení a s nimi chaos. Když tři různí ministři téže vlády říkají v jeden každý něco jiného, je to prostě špatně a nelze se divit, když pak jako občané netušíme, co vlastně platí. A že chyběly ochranné pomůcky hlavně pro lékaře a sestry, je trestuhodné.