prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.06.2020 16:55:03 - ergo

bludný balvan

Hodně se do vás teď někteří strefují i kvůli ocenění bludný balvan. Bylo vám také řečeno za co? Našel jsem jen jeden váš výrok. A zkoušela jste se nějak bránit? Nemyslíte, že vás to poškozuje?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2020 12:53:48 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

Dobrý den, o Vámi zmíněném jsem se dozvěděla z médií, Poté, co jsem si  vyhledala v archivu zmíněného klubu údaje, jsem zjistila, že za šíření homeopatie a navíc, že jej uděluje tajný komitét. O homeopatii jsem nikdy nepřednášela, nepsala odborné články, pouze jsem cca před rokem vysvětlovala  na půdě  Poslanecké  sněmovny kolegům v poslanecké rozpravě, že homeopatie je alternativní, neexistují  vědecké  odborné  studie porovnání efektivity léčby klasickou medicínou  založenou  na důkazech a  tímto alternativním směrem. Nutno  přiznat, že mnohým lidem homeopatická léčba pomáhá, i když není jasné, jak a naopak jsou pacienti, kteří udávají, že si myslí, že měli po nějaké homeopatické  léčbě nežádoucí  reakci. Tolik fakta. Udělování čehokoli tajným komitétem bez komunikace s člověkem, o kterém si dovolují jednat, je natolik pod  úrovní i běžné komunikace, že nevidím důvod, proč se tím pavědeckým způsobem jednání zabývat. Děkuji  Vám za dotaz.