Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.06.2020 14:59:23 - Damph

Myslíte to vážně?

Jak to myslíte že je Vám líto voličů kteří si zvolili europoslance kteří nekopou za české zájmy? To je Vám líto voličů ČSSD? Právě europoslanci za ČSSD totiž původně zvedli ruku pro výzvu Evropské komisi na zavedení migračních kvót. Byli to europoslanci ČSSD kteří hlasovali pro Globální pakt OSN o migraci, a dále tento pakt obhajoval pan Hamáček aby následně změnil názor - ještě že tady máme jiné strany které to Vám - ČSSD - rozmluvily že není dobré tento pakt přijímat. Proč se pak divíte že nebyl zvolen ani jeden europoslanec za ČSSD když se Vaše strana chová tak nezodpovědně?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2020 8:33:16 - Ing. Antonín Seďa
 Nemáte pravdu, protože jste skočil na lži, které šířilo před volbami SPD. Bývalí europoslanci zvolení za ČSSD nehlasovali o zavedení migračních kvót. Hlasovali o jiném dokumentu, který sice souvisel s nelegální migrací, ale o zavedení migračních kvót nejednal. Ze strany populistů to bylo PR dobře zmáknuté a hoax udělali své. To, že nebyl zvolen ani jediný europoslanec ČSSD není z důvodu toho, že by ČSSD horovalo pro migrační kvóty. Opak je pravdou, o čemž hovoří veřejně dostupná vyjádření ministra vnitra Chovance i současného ministra vnitra Hamáčka. Ve věci odmítání migračních kvót je naše strana dlouhodobě pevná. Ten, který měl poněkud odlišný názor v přijímání dětí - uprchlíků byl v minulosti současný ministr zahraničí Petříček. Bylo to v zájmu solidarity s dětmi ze Sýrie. Ale i tento názor byl v ČSSD osamocený.