Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.06.2020 12:36:29 - Hamr

Zdá se mi to nebo ČSSD volby neřeší?

Opozice stále přestvuje své kandidáty a dostává se jí tak více pozornosti v médiích. Nepřijde vám, že je ČSSD pozadu? Hamáček sice stoupl na popularitě, ale jako strana jste si od posledních voleb moc nepolešili. Nebo máte dojem, že jste na tom líp?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.06.2020 15:36:43 - Ing. Antonín Seďa
 Ne, ČSSD na tom není lépe. Nicméně v Hradci Králové proběhla on-line programová konference ČSSD, kde byl představen politický program sociální demokracie, heslo do krajských voleb a lídři jednotlivých kandidátních listin. Je třeba připomenout, že celá předvolební kampaň se zřejmě smrskne na její horkou fázi v září, protože volby jsou již začátkem října. V pondělí 29.6. na tiskové konferenci představí ČSSD ve Zlíně své kandidáty a základní programové body pro nadcházející krajské volby. Co se týče mé osoby, řadového člena ČSSD, kandidáta do Senátu za volební obvod č.81 a také kandidáta do Krajského zastupitelstva Zlínského kraje, tak jsem aktivní zejména na sociálních sítích, svojí účastí jsem podpořil Pochod za vodu pro lidi, osobně jsem se postavil proti výstavbě spalovny v Uherskohradišťské nemocnici a.s. a aktivně se podílím na přípravě předvolební kampaně. Ano, prefenrce ČSSD jsou proztaím velmi nízké, dokonce nižší, než výsledky voleb v roce 2017, nicméně nejlepší průzkum preferencí jsou výsledky voleb. Sociální demokracie je stranou do nepohody a proto předpokládám, že se k nám voliči z řad zaměstnanců, seniorů, rodin s dětmi a drobných živnostníků vrátí. Obecně lze říci, že se důvěra velmi lehce ztrácí, ale velmi těžko získává. A to platí zejména o ČSSD, která má již sedmým rokem vládní zodpovědnost. A to na popularitě strany nikdy nepřidá.