Mgr. Jan Tecl, MBA

  • ODS
  • Chrudim
  • senátor
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.07.2020 16:50:31 - Hernie

přeposílám a byl bych rád, kdy pan "senátor" na toto odpověděl.

00, jirka xxxl, 24.07.2020 13:42:13
Pane Tecl, nechte toho žvanění. Jsem občanem Havlíčkova Brodu od svého narození, tedy 65 roků. V sousedství naší čtvrti Na Poříčí jste jako "město" povolili zbohatlíkovi "drobnou provozovnu" na výrobu betonových prefabrikátů. Denně tam zpracují šest devítitunových domíchávačů. Neustále zde pendlují kamiony a "ještěrka" se smrdícím motorem nám za plotem jezdí od rána do večera. Stěžovali jsme si, na všech možných místech, napsali petici podepsanou všemi dotčenými a co se stalo? Nic. Zisk majitele nad pokojný život občanů. Pro některé možná i vedlejší příjem. Holedbáte se, co jste dokázali. Ano, v Brodě se buduje, město je stále rozkopané, všude samá objížďka, Některé ulice , loni opravené, jsou opět rozkopané. Kdo se na tom pakuje? Komu město přihrává tyhle kšefty? Doufám, že takoví jako vy si po volbách už neškrtnout a v čele Brodu bude opravdový patriot, kterému nejde jen o sebe, ale i o občany města.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.08.2020 9:37:58 - Mgr. Jan Tecl, MBA
Dobrý den, s Vámi popisovanou situací jsem seznámen. Opakovaně jsme se jí zabývali na jednání zastupitelstva města Havlíčkův Brod. Tento případ šetřily i orgány státní správy. Dle jejich vyjádření nedošlo k porušení žádných zákonných předpisů, ani platného územního plánu. V případě, že bych Vám mohl být jakkoliv nápomocen, neváhejte se ne mně obrátit na radnici města Havlíčkův Brod.