Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.07.2020 7:42:04 - Damph

Proč ČSSD ohrožuje bezpečnost ČR?

Možná máte pravdu že DOTEĎ jsme byli bezpečnou zemí. Ale proč tedy pracujete na tom aby to tak již nebylo? Znovu připomínám toto varování: https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/ceska-republika-islam-modlitebny-extremismus.A200528_203822_domaci_mama. Protože jsme DOTEĎ byli bezpečná země tak budete ignorovat upozornění od policie že scházení muslimů je bezpečnostní riziko? Dál budete zvyšovat riziko podhoubí pro islámský terorismus v ČR?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.07.2020 10:08:38 - Ing. Antonín Seďa
 Opravdu nevím, kde berete infromace o tom, že naše země je ohrožena terorismem více než před rokem. Nikdo varování nepodceňuje a zpravodajské služby i naše bezpečnostní orgány konají. To, že se některé infromace nedostanou na veřejnost ještě neznamená, že stát nekoná. Právě naopak se přijímají bezpečnostní opatření, aby Česká republika zůstala bezpečnou zemí. Souhlasím s názorem, že se opět zvyšuje v jižní části EU nelegální migrace. zejména v Itálii a v Řecku. Stále platí, že je třeba udržet bezpečnost schengenského prostoru a to je zodpovědnost nejen EU a EK, ale zejména těch členských zemí, kterých se to týká. Naše země pomáhá a také nabízí personální i technickou pomoc v boji s nelegální migrací a touto kriminalitou. A pokud jde o zahraniční politiku, pak ČR odmítá přerozdělování migrantů i jakoukoliv legalizaci ilegálních migrantů.