prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

  • BPP
  • Hlavní město Praha
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.08.2020 10:56:20 - thomask

Voliči vám ten podvod spočítaj

Paní doktorko,pokud ten titul je pravý,tak byste měla vědět to,co už po celém světě tvrdí spousta doktorů.Koronavirů je nepřeberné množství a příroda nás obdařila imunitou a ne hadrem na obličeji.Každé dítě,co má nudli u nosu,tak ta nudle je koronavir.Neustále udržujete paniku z jakýchsi úmrtí s covidem,ale neříkáte,že zemřeli lidé s těžkými nemocemi,takže do hrobu by jim pomohla stejně tak chřipka.Podle statistického úřadu zemřelo za první pololetí v ČR přes 55.000 lidí.Covid vyprodukoval a zfalšoval "pouhých" cca 400.V zimě jsme měli v ČR 170.000 lidí s ortomyxovirem a nic se nedělo,pouze MZ doporučovalo hygienu.Někteří lidé jsou vyděšení,ale buďte si jisti,že to,co provádíte vy politici s naší zemí,to vám lidi spočítají.Takže kdy konečně zakončíte tenhle nesmyslný cirkus,který hraje do karet především farmaceutickým firmám a vám-politikům,kteří v tzv legislativní nouzi připravujete lidi o svobodu??A kdy konečně promluvíte vy doktoři o nesmyslnosti všech opatření a téhle hysterie??

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2020 21:08:16 - prof. MUDr. Věra Adámková, CSc.

Vážený  voliči, jistě nereagujete na moje sdělení, protože ani já ani Výbor  pro zdravotnictví nikoho nestraší,  ale vždy si nechává předkládat pouze ověřená  data, zrovna tak opakovaně  požaduje řádně zpracovanou  statistiku skutečných důvodů  úmrtí  v době pandemie COVID 19.Všechna jednání Výboru pro zdravotnictví jsou k dohledání na webu PSP a tam si můžete ověřit, že Výbor jedná pravidelně  o současné  situaci a zve  na svá jednání zástupce Ministerstva zdravotnictví a  nebude tomu  jinak ani  v dalších jednáních. Jednání jsou  otevřená.