Leo Luzar

  • Ostrava-Jih
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,79. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.11.2020 12:07:13 - Damph

Nová imigrační centra v ČR

Tak jinak - dle statistik přijímáme tisíce migrantů z muslimských zemí a to nejen z bývalého SSSR, ale i Arabů a Afričanů - je to dle čísel Českého statistického úřadu. Takže určitě nebudou ta imigrační centra jen pro občany z bývalého SSSR. Dále EU chystá nový migrační pakt - proč proti tomu KSČM něco neudělá? Pan Babiš řekl že nepřijmeme ani jednoho nelegálního migranta, ale ve zprávách čtu že Syřané, kteří se přes ČR snažili nelegálně dostat v dodávce, zde mohou žádat o azyl - jak je to mozné že s tím nic neděláte, ani Babišovi nevyčtete že lže? To chcete abychom dopadli jako země západní Evropy?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.11.2020 15:49:49 - Leo Luzar
 KSČM jasně a zřetelně vystupuje proti nelegální migraci a naše europoslankyně je i v této záležitosti velmi aktivní. Odmítli jsme snahy Bruselu na nový migrační pakt a i situaci v ČR vnímáme a nedovolíme vládě jít na ruku migrační lobby v EU.   Pokud ale na našem území někoho zadržíte tak jej někde musíte umístit to je snad jasné, že se ostatní státy brání přijímání “navrátilců” je taky už snad jasné. A vracet je tam odkud přišli není vůbec jednoduché.  Proto je třeba  ěci řešit systémově. KSČM jasně a nahlas odmítá řešení typu “kulka a šibenice” , které se někdy v hloupé diskusi objevují. Uvědomte si, že drtivá většina těch chudáků chce jen lepší život. Je třeba postihnout ty kdo to způsobili a kdo na tom bohatnout. S pozdravem Leo Luzar