JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.05.2021 13:03:42 - fakeboook

Volby

Dobrý den, pane Ondráček. Má vůbec smysl chodit k volbám? Nechápu, proč občanům sděluje premiér a ministr vnitra informace, které se oznamují pomalu při vyhlášení války. Nehledě na to, že tyto informace se asi řeší trochu jinak. Copak musíme vědět, kde, kdy a koho zavraždila jaká rozvědka. Jestli to bylo obyvatelstvu sděleno jen kvůli tomu, že by to vyšlo nejdříve v médiích, tak celá redakce už měla dávno sedět v kriminále i se zdrojem úniku. Nyní se ještě jednou zeptám, má cenu marnit čas jít k volbám, když vítěz o kterém ještě včera nikdo nevěděl, je znám? Děkuji za odpoveď, Antonín.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.05.2021 9:53:10 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den pane Antoníne,jestli znáte jinou formu, jak docílit toho, aby nám nevládli nýmandi a přetrhdíla řízená bůhví kým, tak k volbám nechoďte, ale jestli chcete sociální spravedlivou společnost a státní aparát dodržující Ústavu a zákony tak tam jděte a volete KSČM. Přeji dobré rozhodnutí. Hezký den.