JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.

  • KSČM
  • Trutnov
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,03. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.05.2021 14:52:05 - Pippy

Změna názvu strany

Název nic nezmění v normální společnosti. Ne tak v české společnosti, kde je spousta lidí, kteří jsou ovlivňováni neustále - už téměř 32 roků (zvláště pak mladí lidé, do kterých se pozměňování historie hrne dnes a denně) - demagogií, že vše, co se za minulého režimu dělo, bylo horší, než II. WW. Viz poslední dobou proklamované osvobození Československa vojsky USA! Jak tedy nahlížíte na to, že v ČR prošlo, aby se velmi neúspěšné strany, jako jsou ODS-TOP 09-KDU ČSL předvolebně koaličně spojily a do voleb šly "jednotně" jen proto, aby přeskočily tu pomyslnou hranici 5%. Všichni víme, že poté, co se do Sněmovny dostanou, rozhádají se a půjdou opět každá strana sama za sebe. V normální společnosti by tento podvod byl nemyslitelný, v ČR se dokonce této trapné šaškárně dostalo posvěcení soudem!
Využít toho, že bude zvolena za pFilipa nová tvář, změnit název strany a pak by platilo, že nejdůležitější je program, upřímnost a poctivost lidí v té straně. Komunisty ve vládě nemá žádná ev. země!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.05.2021 12:44:34 - JUDr., PhDr., Zdeněk Ondráček, Ph.D.
Dobrý den,ke změně názvu jsem se již vyjádřil. S tím vznikem a fungováním koalic to vidím podobně jako vy. Zákon to však umožňuje. Celým smyslem je dostat se ke korytům a věřte, že voliči jim v tom pomohou.