Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.05.2021 14:10:45 - nasr_volič

Terorismus...

Dobrý den. když tak bojujete proti terorismu, kde se dočtu o vašem protestu proti nucenému přistání státního letadla pana Moralese ve Vídni roku 2013, kde se dočtu o odsouzení teroristického útoku na občana Iránu Soleimaniho z příkazu amerického prezidenta, kde se dočtu, jak jste odsoudil teroristický útok Izraelců na fyzika Mohsena Fachrízádeha, kde se dočtu jak jste odsoudil opakované útoky Izraelců na suverenný stát Sýrie, kde se dočtu jak jste odsoudil nedávné zabití několik desítek palestinských dětí Izraelci... atd, atd, atd????!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.06.2021 9:43:23 - Tomáš Zdechovský
 Dobrý den,především srovnáváte nesrovnatelné. Jak to bylo s přistáním bolivijského prezidenta Moralese, se dočtete zde: https://www.konzervativninoviny.cz/tohle-opravdu-nema-obdoby/Íránský režim a lidé, kteří jsou jeho součástí, představují bezpečnostní hrozbu nejen pro USA a Izrael, ale i celý Západ a totéž platí o Sýrii. Jinak jsem se už vyjadřoval vícekrát proti teroristickému hnutí Hamas, kterému vůbec nezáleží na životech Palestinců, je ochotné využívat civilisty jako živé štíty a brání dosažení míru - důsledkem jsou i takové tragédie jako smrt mnoha dětí.S pozdravemTomáš Zdechovský