Tomáš Zdechovský

Poslanec EP a člen předsednictva KDU-ČSL
  • KDU-ČSL
  • europoslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.07.2021 10:31:21 - Damph

Zelený plán

Stojí to opravdu za to: https://www.info.cz/nazory/novy-klimaticky-plan-pripomina-dilo-silence. https://echo24.cz/a/SP62c/zelene-plany-eu-jsou-cesta-do-pekel-pro-bezne-lidi-nestravitelne-varuje-vondra Proč se k tomu Lidovci přidávají?
František Černoch

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.07.2021 21:48:23 - Tomáš Zdechovský
Vážený pane Černochu, v první řadě i já vnímám první návrh přinejmenším jako přehnaný. Shoda nepanovala ani mezi eurokomisaři.  Je ale potřeba si uvědomit, že je to jen první nástřel. Konečná podoba návrhu se určitě ještě výrazně změní. Je proto potřeba vést opravdu seriózní diskusi. Jsem pro to, abychom udělali přírodu ‚great again‘, ale na druhou stranu musí být vytyčené cíle realistické. Některé věci se tedy budou muset upravit. Důležité je, aby na to nedoplatila naše ekonomika a občané.  O všem se bude ještě jednat a konečná podoba návrhu by měla být mnohem přijatelnější. S pozdravem Tomáš Zdechovský