Ing. Vojtěch Munzar

  • ODS
  • Středočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.11.2021 17:12:50 - Dana Neubauer

Energie

Dobrý den,pořád se nadává na minulý režim,politicky to bylo špatné,ale z čeho by se dnes živili všechny el.přístroje kdyby se za 40 let vlády komunistů nepostavili elektrárny na Vltavě,Temelín,Dukovany a jiné zdroje,vždyť za 30 let kapitalismu se vlastně nepostavilo nic.Kousek metra,Blanka,pár km dálnic a jinak snad už nic.Z čeho tedy budem živit hlad po energiích?Novoselský.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.12.2021 11:25:25 - Ing. Vojtěch Munzar
Dobrý den, energetice se věnuji dlouhodobě a naši energetickou soběstačnost považuji za zásadní. I proto si myslím, že je nutné opouštět jeden zdroje energie až ve chvíli, kdy za něj budeme mít náhradu. I proto považuji za velice důležitou rychlou dostavbu Dukovan. Jadernou energii považuji za velmi důležitou součást budoucího energetického mixu. Zároveň jsem velmi rezervovaný k novým zeleným politikám a zejména k navrženému balíčku Fit for 55 a podobně, které by vedly k dalšímu zdražování a k energetické chudobě. Na tato úskalí upozorňuji již dlouhodobě.