Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.03.2022 15:19:51 - koalice

NATO a EU

Dobrý den, stále si myslíte, že nám členství v těchto institucích nic pozitivního nepřináší, a že bysme z nich měli vystoupit? Hlavně EU mě v poslední době štvala, ale není pro nás členství v těchto institucích zárukou, že nedopadneme jako Ukrajina, která zůstává ve válce osamocena?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2022 9:59:56 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den,zatím stále nevidím jediný důvod, abych změnil názor. Naopak, dosavadní vývoj plně potvrzuje že by nám s vlastní, vševojskovou armádou a spojeneckými smlouvami se sousedy, bylo lépe. Koho během posledních 50 let NATO ochránilo? Všechny války vedlo mimo území členských států kromě Kypru, kde zase spolu válčily dva členské státy NATO.EU se díky migraci, zelenému šílenství a podpoře nadnárodních korporací ajejich drancování českého trhu stala příliš drahým spolkem. Naše řešení je samostatná republika s hrstí dvoustranných smluv o bezvízovém styku ap. ale která si povede a bude chránit své hospodářství, imigraci, bezpečnost a měnu.