Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.03.2022 10:12:07 - Libuše Jízdná

Ćeská absurdita

Pane poslanče Kobzo, máte samozřejmě pravdu. Současný parlament je nefunkční a nedemokratický. A to z toho důvodu, že tam nejsou zástupci pokud možno všech občanů, jen některých. Já jsem tyto politiky nevolila ale doplácím na to stejně jako ostatní. Pětislepenec vzniklý kvůli korytům, paralyzuje parlament. Opozice nemá šanci cokoliv prosadit. Blíží se konec suverenní a samostatné ĆR, POKUD DOVOLÍME ABY VLÁDLI DO KONCE SVÉHO VOLEBNÍHO OBDOBÍ. Opravdová česká absurdita. Pane Kobzo, jste poslancem, prosím řekněte , tento neudržitelný stav budete tolerovat dál, lidé už jsou zoufalí, prosím o váš názor. Děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

, Vlad IV, eva41, milburg2, helena1937

Odpověď

30.03.2022 23:38:18 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den, 11.10.2021 voliči svými hloupě promarněnými hlasy na slibotechny a nevolir´telné pidipartaje pomohli současné 5koalici k vládě. Výsledkem je, že v parlamentu mají silnou většinu a hnutí ANO dosud nepochopilo, že je opozicí a lavíruje. Je nás tedy díky onomu milionu ztracených hlasů 20 poslanců proti 180. To znamená, že můžeme tak maximálně zdržovat procesy a hlasitě upozorňovat na věci, které se 5koalice snaží prosadit. Máme to, co nám voliči dali!