Mgr. Jiří Kobza

  • SPD
  • Hlavní město Praha
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2022 10:59:44 - Jan Cidrych

Demise vlády

Dobrý den .Můj dotaz je co uděat aby tato Fialová vláda zmizela z naší země ? Jakým způsobem se ji zbavit ? Mimo jedu na krysy a střílení

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

baron123, Dahlie, Venda3

Odpověď

05.04.2022 15:39:17 - Mgr. Jiří Kobza
 Dobrý den,Navzdory všem skandálům s podivným financováním vládní strany STAN, skandálům jejích čelních členů, navzdory hlubokému rozporu mezi předvolebními sliby pirátů a smutnou skutečností toho, co nyní předvání ve vládě, navzdory škodám, které tato vláda amatérů páchá na českém hospodářství, zahraniční politice a především na české společnosti, kterou se snaží tak zoufale rozdělit, osít nenávistí a radikalizovat, veřejnoprávní média ji podporují. Naše poukazování na všechny skutky, za které by všude v demokracii už dávno vláda padla , vyznívá zatím naprázdno, za minimální pozornosti médií, která se očividně snaží, aby náš hlas byl slyšet co nejméně.Co s tím můžeme (můžete) udělat? My v SPD bojujeme demokratickými nástroji a snažíme se využít nejsilnější nástroj, který nám demokracie dává a tím jsou volby. Na podzim nás čekají komunální volby a volby do senátu. Pomozte nám prosadit naše kandidáty. Tím vládnoucí kliku můžeme značně oslabit. Postavte se proti vytváření dalších a dalších slibotechnových minipartají, které tříští vlastenecké hlasy a díky kterým je Fialova vláda u moci. Přiberte kamarády, ať vám s tím pomohou a budeme mít šanci propad úrovně života v naší zemi alespoň zpomalit.