Mgr. Petr Gazdík

  • STAN
  • Zlínský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,77. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.04.2022 11:27:23 - Milyarda

Jaroslav

Dobrý den pane ministře,vy souhlasíte s vyhazovem paní učitelky za šíření poplašných správ ? Souhlasíte se zprávami,které jsou uváděné ve sdělovacích prostředcích v otázkách konfliktu na Ukrajině? Myslíte,že naše vláda je na úrovni vést k prosperitě po politické a odborné stránce ČR ? Jste přesvědčený,že tato vláda má ve svém složení čestné,pravdomluvné,na nejvyšší morální a odborné úrovni politiky ? Jste nakloněn tomu,aby každý náš politik,jako ukrajinský president prošel veřejně detektorem lži,tak jak to již bylo v našich sdělovacích rostředcích zveřejněno ? Celý národ si pamatuje dobu nedávnou,kdy jste byli všichni v opozici a jak jste se chovali.Nejsem babišovec,jsem jen obyčejný občan a vše již vnímám,jako smutné divadlo,které nechce nikdy končit.Děkuji za úpřimné a pravdivé odpovědi.Jaroslav

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Veteran 603

Odpověď

03.05.2022 9:51:24 - Mgr. Petr Gazdík
Každý z nás má právo na NÁZOR. Učitel ale nesmí vědomě žákům předkládat nepravdu nebo propagandu, která je v rozporu s FAKTY. Máme právo na názor, nemáme právo na lež. My prostě často nerozlišujeme fakta od názorů. Učitelka bezesporu pochybila, škola a zřizovatel to vyřešili a já to veřejně podpořil.Co se týče této vlády: nikdy jsem netvrdil, že jsem nebo jsme na „nejvyšší morální úrovni”. To není nikdo - ani já, ani Vy. Všichni jsme lidé chybující. Jen si troufám tvrdit, že narozdíl od předešlého premiéra nám nejde o zisk rodinné firmy a že náměstky ministerstev nenutíme, aby řešili soukromý byznys premiéra.