Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.04.2022 11:17:33 - A.Srbová

Jak jste spokojen s novým vedením?

Za mě jako kdyby nebylo a nebyla už ani ČSSD. Není o vás vůbec slyšet! Proč nyní nenabízíte lidem řešení, když je krize, kterou vláda zatím moc nezvládá?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

laco

Odpověď

29.04.2022 6:25:11 - Ing. Antonín Seďa
 Musím s Vámi souhlasit a osobně mi je to líto. Když jsem jako lídr prohrál komunální volby, tak jsem předal pomyslné žezlo vedení sociální demokracie mladším. Nicméně se ukázalo, že na rozdíl ode mne, který vždy prosazoval a prosazuje motto: Bez práce nejsou koláče, tuto práci viděli spíše v zákulisních dohodách, namísto v práci pro veřejnost. Pokud ČSSD nezvedne pomyslný prapor hájení práv zaměstnanců, rodin s dětmi a seniorů, pak nemůže přesvědčit spoluobčany, že to s návratem na politické výsluní myslí vážně. A také je důležité, aby ˇsociální demokracii reprezentovali navenek důvěryhodní lidé, kteří mají za sebou životní , profesní i politické zkušenosti, které zřetelně dokazují, jaké zájmy a pro koho je hájí. Vymlouvat se na nedostatek financí není moudré, protože si dobře pamatuji dobu, kdy na tom ČSSD byla ještě hůře. Jsem přesvědčen, že právě s blížícím se Svátkem práce je třeba namísto nemastných a neslaných hesel a PR akcí začít pracovat pro své spoluobčany. Prostě jak tvrdil náš první prezident T.G.Masaryk: Nebát se a nekrást. Současná pravicová vládní koalice ukazuje, že řešení konkrétních problémů České republiky jí dělá problémy. A toho by měla ČSSD, ve spolupráci s odbory a s nadšími profesními organizacemi a neziskovým sektorem využít. Pokud nezvedne pomyslný prapor odporu, pak se ho chopí pravicová populisté. A to pro naši zemi a naše občany dobře nedopadne.