PhDr. Josef Skála, CSc.

historik, publicista a editor revue Střípky ze světa
  • KSČM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2022 9:16:59 - vanpetr

Kandidaturu na hrad

Dobrý den, můžete nám sdělit kolik už je sesbíáráno podpisů pro podporu vaší presidentské kandidatury? A koho by vy jste nám doporučoval z dosavadních návrhů na tento post, v případě, že ani potřebný počet podpisů neseženete?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.07.2022 8:20:26 - PhDr. Josef Skála, CSc.
Říkám to všude. Znovu a znovu. Kandidáti, prosazující klíčové národní zájmy, by se měli v předvečer voleb sejít a posoudit, kdo z nich má největší šanci. Asi i za účasti jakési "rady moudrých", která jim v tom pomůže. A pak společně podpořit toho z nich, u koho bude naděje na nejlepší výsledek. Konečná listina uchazečů bude k dispozici až někdy na podzim. Může jít i o další adepty, kteří nejsou pimprlaty cizího kapitálu a moci. Říci nahlas, koho bych plně podpořil, už dnes je proto předčasné. Podpisů ještě potřebné množství nemám. Asi i proto, že je na rozdíl od jiných kandidátů sháníme na čistě dobrovolné bázi, a ne rukama placených agentů.