Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2022 21:37:17 - laco

Chytil to za správný konec?

Nový ministr školství Vladimír Balaš se s elánem chopil řízení svého resortu a přišel s nápadem, aby se děti ve škole začínaly učit o hodinu později, tedy až od deváté hodiny ranní. Myslíte si, že toto opatření pomůže zvýšit úroveň vzdělání v České republice, druhé to nejprůmyslovější zemi Evropy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.08.2022 9:36:08 - Ing. Antonín Seďa
 POdle mne to ukazuje na "hloupost" současné vládní  koalice a nového ministra školství. Náš vzdělávací systém má totiž úplně jiné a daleko závažnější problémy. Musím souhlasit s učiteli, že posun začátku vyučování nic nevyřeší. Je nutno revidovat celý komplex vzdělávacího systému, od učebních osnov, přes fyzickou zdatnost či obecné znalosti dětí a mládeže. Chce to více motivovat k aktivitě studentů se zaměřením na jazyky a digitální technologie, robotizaci, fyzikální zákony a také základní matematické dovednosti. Vše je nutno kombinovat s praktickými ukázkami a s reálným životem. Je třeba podpořit i výuku českého jazyka a historie České republiky.