Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.12.2022 6:25:08 - laco

Vláda sebevrahů

Při nástupu do funkcí vlády Petra Fialy ji mnozí lidé označovali jako vládu sebevrahů a to z toho důvodu, že začínala vládnou v období doznívání kovidových opatření a začínající energetické celoevropské krize. Prošlo pár měsíců a zjišťujeme, že naše vláda je opravdu vládou sebevrahů s tím rozdílem, že vládne občanům této země, z nichž mnozí spáchali sebevraždu z důvodu pro ně neřešitelných sociálních podmínek, které tato vláda nastavila. Sebevražda před Úřadem vlády v Praze, sebevražda v Plzni, sebevražda skokem z budovy Úřadu práce v Praze, to jsou jen některé ze sebevražd, které lidé spáchali pro nemožnost zabezpečit chod svého života či rodiny a to především z důvodu extrémně vysokých nákladů na energie. Kolik dalších takových tragédií bude mít na svědomí vláda Petra Fialy díky své neschopnosti řešit tento problém společnosti? Nastává čas, abychom po vzpomínkové akci "Palachův týden" řešili vzpomínkovou akci "Rok sebevrahů vlády Petra Fialy?"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

marfusenka

Odpověď

14.12.2022 12:37:42 - Ing. Antonín Seďa
 Nemám přesnou statistiku sebevražd za polsední rok, nicméně je jasné, že sociální problémy se prohloubily a že se zhoršila životní úroveň našich občanů. Nelze vše házet na hlavu současné vládě, protože ta vládne zejména se svojí ideologií. A jako správný ideolog si vybral za nepřítele Vladimíra Putina, to zlo, které způsobuje všechny problémy v České republice. Přitom je jasné, že vláda a její ministři nejsou schopni či dokonce ochotni pomáhat českým občanům. Raději bude zbrojit a nakupovat zahraniční vojenskou techniku než by bojovala s vysokou inflací způsobenom zejména vysokými cenami energií a pohonných hmot. Pro naši zemi je tragédií, že má takovou vládu. Nejen sebevraždy, ale i zvyšující se kriminalita, šedá ekonomika, korupce a zlodějina v přímém přenosu jsou znaky asociální politiky současné vlády. Je to národní tragédie, na kterou doplatí nejen voliči současné pětikoalice, ale všichni občané České republiky. Ale co je nejhorší je skutečnost, že stále existují lidé, kteří tuto vládu podporují.