Ing. Martin Kolovratník

  • ANO 2011
  • Pardubický kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,9. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2023 12:00:02 - Milan Chladílek

Plytká a drahá vládní komunikace - tvdíte teď vy

Nemyslíte, že to samé se dá říct i o vaší vládě? Mě obecně přijde, že vy politici po čase ztrácíte schopnost nebo ochotu se s lidmi bavit, jedete si svou a na nás si vzpomenete jen před volbami. Mezi tím si schvalujte, co se vám zlíbí. Nemyslíte, že je třeba na místě schválit zákon na odvolatelnost politiků? A když se tak mluví o úsporách, proč nezačnete jako politici u sebe? Proč se mají rušit jen místa ve státní právě a ne i v politice? Nač je nám 200 poslanců a 81 senátorů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.09.2023 13:17:14 - Ing. Martin Kolovratník
 

Dobrý den, 

děkuji Vám za dotaz. Bohužel vláda Petra Fialy patří mezi nejhorší polistopadové vlády v České republice. Její výsledky jsou tristní a právem proto jsme k ní kritičtí. Fakta v tomto ohledu mluví zcela jasně. Máme nejvyšší cenu elektřiny, máme nejvyšší nárůst cen elektřiny plynu a elektřiny v celé EU, máme nejvyšší cenu elektřiny za prvních sedm měsíců v přepočtu na kupní sílu, a čtvrtou nejvyšší cenu plynu v přepočtu na kupní sílu. Vláda škrtá ve školství, chybí důležité léky, vláda dělá účetní triky v dopravě, zvyšuje daně, sebrala seniorům v průměru tisíc korun měsíčně a v tomto výčtu bych mohl pokračovat. Rozhodně to tedy není tak, že bychom vůči vládě byli bezdůvodně kritičtí. Naopak, díky naší práci se podařilo spoustu věcí změnit nebo alespoň minimalizovat škody. Zároveň to není tak, že bychom nebyli konstruktivní. Máme vlastní, lepší řešení současné situace. Máme program, jak z Česka znovu udělat zemi pro budoucnost. Najdete ho zde

 https://www.anobudelip.cz/file/edee/ke-stazeni/udelejme-z-ceska-opet-zemi-pro-budoucnost.pdf