Eva Decroix, MBA

  • ODS
  • Vysočina
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,64. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2024 11:50:58 - Maestrov

Historie

Ještě mám jeden dotaz, na minulost nesmíme zapomenout a je třeba si ji připomínat, ale nemyslíte, že je třeba se i posunout dopředu? I ODS udělala v minulosti řadu chyb a k čemu je dobré se v nich pitvat, když je často udělali i ti, co v politice už nejsou? Nebo naopak, myslíte, že je fér útočit třeba na Konečnou (a teď ji rozhodně nehájím a nikdy bych ji nevolil) za to, co dělali komunisté, když ona u toho nebyla? Že schvaluje politiku Putina je něco jiného, za to si kritiku zaslouží.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Kodl74, brblal, chodec, Pamětník2, tomsik1, SaJe, pepe8, Anderle, mamcaRBK, pete1, eva41, kratkyzobak, Marymary, hrom1, mikinenecek, sapervýsadkář, Karel75, alankarel, kal123, pistam, Mgr. Bc. Jiří Vodička, miklik, Fero, borec belec, vanpetr, Občan Brych, Nelinka Zelinka, Kobliha57, Gabreta, bicínástroj, mamasa, Broucinek, deep purple, jarrek, Petroniuss, Venda3, silverA

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.