Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.11.2012 13:05:23 - nodřej kvapný

Dobrý den,

Budete se nějak bránit-reagovat na následující slova pana Hrocha?: ,,Máme potvrzeno z důvěryhodných zdrojů, že několik lidí v krajském vedení ČSSD koalici s KSČM ani po ideové masáži ze strany hejtmana Zimoly neupřednostňovalo. Na jednání KVV ČSSD byli ovšem jasně zatlačeni do kouta Jiřím Zimolou, který jednoznačně upřednostňoval koalici s KSČM. Pokud by s ní někdo nesouhlasil, měl podle něj rezignovat na post krajského zastupitele a opustit zastupitelský klub. „Demokracie“, jak si ji nikdo nepředstavujeme. Asi se Jiří Zimola od svých nových kolegů v krajské vládě učí rychleji, než by kdokoliv předpokládal.“

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.01.2013 14:22:37 - Mgr. Jiří Zimola

ejtman a krajský předseda strany není samovládce ani krutovládce. Žádné roztržky v zastupitelském klubu ani na KVV ČSSD nebyly. O obou možných koalicích – ČSSD + KSČM nebo ČSSD + Jihočeši 2012 + KDU-ČSL jsme hlasovali. Varianta s KSČM vyhrála. Pan Hroch svými pomluvami dokazuje jen jednu věc – že Jihočeši neunesli porážku v demokratických volbách. Vážím si ho jako schopného starosty obce Kovářov a chci věřit, že přijme se ctí i svou opoziční roli v Zastupitelstvu Jihočeského kraje. Zatím tomu ale nic nenasvědčuje.