Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.12.2012 22:16:12 - Pokora

Dobrý den, Váš dotaz jsem obdržela.

Text otázky byl: Proč nevolit Zemana.. Proto, že nám zmodral poté ,co jej někteří poslanci za ČSSD v r.2003 nepodpořili. Proto škodil nejenom ČSSD ale i celé klevici, když Mel+ Poh. udržel u moci Topolánkovu vládu, stejně jako když narychlo založil SPOZ , jen aby ubral hlasy levici.! Zeman se bude stále mstít na ČSSD a tím pádem i na celé levici.!!! Tohoto by jste si měli být dobře vědomi,! Zeman je stejný jako Klaus, ješitný, samolibíý s touhou po moci! A víte již čeho všeho je Zeman schopen , když už teď jeho tým píše l "černé duše důchodců" jako jeho sponzory, kteří mu mají příspívat desetitisícovými částkami na jeho kampaň. Věřit se mu nedá v žádném případě! ! A pokud chcete pro občany dobro, pak by jste jako levice měla táhnout za jeden provaz a volit toho kdo svoje ruce má opravdu čisté a je přijatelný pro většinu našeho národa ! A to je Jíří DIENSTBIER! Kdo volí Zemana, volí i Klause a "Opoziční smlouvu č.2" !

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2012 21:55:39 - Mgr. Marta Semelová
 KV KSČM Praha doporučil pražským členům a sympatizantům KSČM , v souladu s názorem ÚV KSČM, volit v I.kole prezidentem ČR Jiřího Dienstbiera.