Mgr. Jiří Zimola

  • Z 2020
  • Nová Bystřice
  • místostarosta
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,27. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.02.2013 18:26:37 - Jarka Nová

Šimon Heller

Vážený pane hejtmane - sleduji ty zmanipulované stuenty, kteří kromě vykřikování hesel nemají žádné návrhy, které posunou jednání. Držím Vám palce a doufám, že obhájíte výsledky demokratický voleb.
Prosím sdělte mi zda je pravda, že student Šimon Heller, který stál za organizací těch trapných demonstrací /trapných nejen účastí/ v Českých Budějovicích - skutečně kandidoval při krajských volbách , za KDU ČSL. Média neustále zdůrazňovala, že je nestraník. Děkuji za odpověď a držím palce - Nová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.02.2013 8:54:06 - Mgr. Jiří Zimola

když jsem od samého začátku studentských protestů poukazoval na to, že mám jasné signály a indicie, že „studentské“ protesty jsou řízeny z povzdálí neúspěšnými protikandidáty ČSSD v krajských volbách, byl jsem osočován z účelového očerňování nestranných studentů, uvědomělých mladých lidí, a často jsem si vyslechl na svou adresu i něco o paranoie. Jak si ale kdokoli může dohledat například na a serveru www.volby.cz, konkrétně na straně http://www.volby.cz/pls/kz2012/kz351?xjazyk=CZ&xdatum=20121012&xkraj=2&xstrana=84, pan Heller skutečně kandidoval na KDU-ČSL v krajských volbách. Byl na 55 místě kandidátky KDU- ČSL. Kdyby byl mezi voliči dostatečně známý a oblíbený, stačilo by mu zhruba 850 preferenčních hlasů k tomu, aby usedl v Zastupitelstvu Jihočeského kraje. To se ale nestalo. Voliči rozhodli jinak.

Skutečností ale zůstává politické příslušnost pana Hellera a tedy i matení veřejnosti, když jako leader a mluvčí studentských demonstrací uváděl, že zastupuje studenty a jeho jednání není motivováno žádnou politickou příslušností a rozhodně nejsou podporováni žádnou v současné době v krajském zastupitelstvu opoziční stranou, která neuspěla v povolebním vyjednávání o podobě krajské koalice.

Přeji vám hezký den.
Jiří Zimola