PaedDr. Alena Gajdůšková

Vždy na Vaší straně!
  • SOCDEM
  • Zlínský kraj
  • krajská zastupitelka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,46. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.03.2011 8:45:00 - ali

Komunikace strany

Paní Gajdůšková, držím Vám palce v získání místa místopředsedkyně, chci se zeptat, jnakolik můžete v této funkci ovlivnit politiku strany?Ali

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2011 9:48:43 - PaedDr. Alena Gajdůšková
Váš dotaz na to, nakolik se dá ovlivnit politika strany z pozice místopředsdkyně strany jsem dostala až nyní, po sjezdu. Omlouvám se tedy za zpožděnou odpověď.
Nicméně obecně - kdo jiný, než nejužší vedení strany by měl ovlivňovat to, co politická strana dělá. Místopředsedové mají rozdělené agendy, zodpovídají za určité úseky činnosti strany. I když jsem z pozice ústavní funkce - místopředsedkyně Senátu členkou politického grémia také, a určitý vliv na formulaci stanovisek sociální demokracie mám, nemohu z této pozice přímo ovlivňovat chod strany. Pokud bych byla místopředsedkyní, byla jsem připravena věnovat se aktivizaci odborného zázemí, užší spolupráci našich expertů s parlamentem a komunikaci ČSSD s neziskovým sektorem. V těchto oblastech vidím nutnost vylepšení dosavadní práce a velkou rezervu pro sociální demokracii.